Новини

Цифровий індикатор струмової петлі 4-20 мА

 

Представляємо Вашій увазі цифрові індикатори сигналу струмової петлі 4-20 мА компанії Schneider Electric. Це нові пристрої, які раніше не були присутні в номенклатурі компанії. Використовуються для візуалізації показань вихідних сигналів контрольно-вимірювальних приладів, датчиків, перетворювачів частоти, контролерів тощо.

 

 

Особливості та характеристики:

  • Не потрібно додаткове живлення, індикатор живиться від сигналу 4-20 мА
  • Зручна конструкція, проста установка в отвір діаметром 22 мм
  • Дві моделі: з червоним   XBH1AA0R4 і зеленим   XBH1AA0G4 світінням, що дозволяє візуально групувати і розділяти інформацію на мнемосхемах
  • Маштабування сигналу в діапазоні від -999 до 9999, встановлення десяткової крапки в будь-якому розряді
  • Точність: 0,15% діапазону вимірювання + 1 цифра
  • Наявність двох дискретних виходів сигналізації граничних значень МАКС і МІН

 

Зовнішній вигляд і конструктивні особливості:

 

Опис клемника:

 

 

 

Приклад підключення датчика:

Нижче на схемі показана схема підключення двухпроводного датчика 4-20 мА   зі світловою сигналізацією лампами порогових значень МІН та МАКС . Величина порогових значень налаштовується.  

 

 

 

Приклад підключення до перетворювача частоти:

Часто необхідно вивести на передню панель шафи цифрове значення оборотів двигуна або вихідний частоти з частотного перетворювача, що встановлений всередині.   Це можна зробити за допомогою виносного терміна, або за допомогою цифрового індикатора 4-20 мА, що дешевше, та й до того ж розмір цифр значно більше і яскравіше.

Схема підключення дуже проста, всього два дроти і не потрібно додаткове джерело живлення.   Можна візуалізувати такі параметри, як вихідна частота, завдання частоти, обороти двигуна, момент двигуна, струм двигуна.

 

 

 

Завантажити інструкцію